مفاسد اخلاقي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي و امثال آن به گفتمان غالب بسياري از مجالس و محافل و تيتر يک برخي از رسانهها تبديل شده است که بخش عمده اين شرايط ناشي از بزرگنمايي و سياهنمايي رسانههاي خارجي و معاند و همراهي خواسته و ناخواسته برخي از افراد جامعه با تبليغات مسموم اين رسانهها است.
در کشور ما اکثريت مردم کارمند و کارگرند و همواره مالياتشان را سر وقت و به موقع پرداخت کردهاند، در نتيجه وقتي صحبت از فرار مالياتي به ميان ميآيد آنها نيستند که بايد پاسخگو باشند. بايد شفافسازي صورت گيرد تا جامعه بداند چه کساني و به چه دليل در مقابل مبارزه با فساد ميايستند و مانع ايجاد ميکنند.
اگر اصلاحطلبان دست روي دست بگذارند، از آن جمعيت 24 ميليون نفري، بعيد به نظر ميرسد در خوشبينانهترين حالت بيشتر از 20 درصد آن جمعيت به فهرست نامزدهاي مورد تاييد اصلاحطلبان راي بدهند.
با توجه به برنامهها و سياستهاي دولت اين موضوع پذيرفته شده است كه رشد و توسعه جامعه مستلزم حضور فعال زنان نيز هست و براي تحقق توسعه اجتماعي، تسريع فرآيند توسعه اقتصادي و محقق شدن عدالت اجتماعي چنانچه به زن به عنوان نيروي فعال و سازنده نگريسته شود قطعا تاثير بسياري در روند توسعه و افزايش كمي و كيفي نيروي انساني آن جامعه خواهد داشت.
دولت با اروپایی مشغول چانهزنی و مذاکره است که کمترین اختیار و اعتباری ندارد و برای کوچکترین تصمیمها و گامها باید با واشنگتن هماهنگ شود. این تازه روی خوشبینانه ماجراست و اگر بخواهیم واقعبینانه به صحنه نگاه کنیم، چیزی جز بازی هماهنگ آمریکا و اروپا نیست.
تقریباً میتوان گفت وجه مشترک همه پیشنهادهای ارائه شده از سوی جبهه مقابل یزید، بیبصیرتی، عدم شناخت نسبت به جایگاه امامت و ولایت و عدم تبعیت از امام است.
ايران اسلامي دربرداشتن گامهاي خود نبايد ترديد کند؛ همين گامها ثمن معامله با غرب است؛ همانطور که در مذاکرات پيشين، قدرت و پيشرفت هستهاي ثمن معامله بود که البته به کمترين قيمت مبادله شد و توافق نامتوازني شکل گرفت.
بريدن غده پيشرفته مفاسد اقتصادي در شرايط فعلي پاشنه آشيل جمهوري اسلامي است. همه بايد خود را در از بين بردن اين غده سهيم ببينند. دعواها و اختلاف نظرها را به خاطر خدا، مردم، مملکت در اين حوزه وارد نکنيد.
امروز اصلاحطلبان در سختترین شرایط طی دو دهه اخیر برای مخاطب قرار دادن جامعه مدنی و دادن فراخوان نسبت به شرکت در انتخابات قرار دارند. چون واقعیت این است که هیچ زمانی به اندازه این دوره که در چهلمین سال از انقلاب اسلامی هستیم جامعه نسبت به تاثیر صندوق رای و کارآمدی آن مردد نشده است.
امام حسین علیهالسلام در روز نهم محرم خطاب به مردمی که با برپا کردن سروصدا، مانع رسیدن کلام امام به خود و مردم میشوند راز این دینگریزی و دنیاگرایی را فاش کرده و میفرماید «وای بر شما من شما را به یک راه راست دعوت میکنم و شما از آن سر باز میزنید چرا که شکمهای شما از مال حرام پر شده و دلهای شما را شقاوت گرفته است.
آيتالله هاشمي نماد صبر بود و اگر براساس ادله و مدارك نيز به صورت تمام و كمال حق را با خود ميدانست بازهم سكوت پيشه ميكرد، بنابراين نگارنده معتقد است امروز تمام مسوولان نظام بيش از پيش به درك فلسفه صبر آيتالله هاشمي نيازمندند و بايد آن را به كار ببندند.
رئیسی در برخورد قاطع و هوشمندانه با مفسدان اقتصادی و دستگیری و محاکمه آنها، میان یأجوج و مأجوجهای عصر حاضر و مردم مظلوم و ستمدیده ایران، دیوار بلندی کشید و دست غارتگر آنها را از جان و مال ملت کوتاه کرد.
امام صدر با وجود همه تهمتها و تردیدهایی که در مورد او مطرح میشد، تأکید داشت که به هیچ انسانی زیانی نرساند. او میگفت: من برای همه هستم و اگر کسی خود را دشمن من میداند، من اینگونه نیستم.
تفکيک بازي ماکرون از ترامپ و پذيرش واسطه گري فرانسوي ها (آن هم در حالي که آنها خود يکي از اجزاي بازي واشنگتن محسوب مي شوند)، بزرگ ترين خطاي محاسباتي ممکن در برهه فعلي محسوب مي شود.
دیپلماسی بیشفعال، کنشگر و برخوردار از استراتژیستهای قابل، مهمترین ابزار ایران برای تطبیق با جهان جدید و شکلدهی به آن است. ما قدم به جهان چندقطبی کمثبات گذاشتهایم. بازتوزیع تدریجی قدرت دراین جهان موقعیت بینالمللی تمامی کشورها از جمله ایران را بازتعریف میکند.
علاوه بر بياعتمادي موجود ميان دو كشور كه با خروج دولت ترامپ از برجام تشديد شده است، وقتي كه تعهدات امريكا به اين سادگي توسط يك رييسجمهور نقض ميشود، روي ادعاهاي جديد او هم نميتوان حسابي باز كرد و به راحتي كسان ديگري اين حرفها را هم نقض ميكنند.
بايد از جناب روحاني پرسيد که اگر خداي نخواسته منظور شما از آنچه فرمودهايد، مذاکره با ترامپ است لطفا بفرماييد غير از واگذاري امتيازات ديگري به آمريکا و اروپا، چه نتيجه ديگري ميتواند مورد نظر باشد و کجاي اين ملاقات و مذاکره باعث آباداني کشور خواهد بود؟!
دولت ترامپ که از آغاز رویکرد «اراده مبتنی بر قدرت» را در دستورکار خود قرار داده، اکنون با واقعیتی رو به رو است که سرانجام مجبور به قبول آن خواهد شد؛ اینکه جامعه جهانی با عصر کلاسیک جنگ سرد فاصله معنادار گرفته و اجرای اراده مبتنی بر قدرت به گذشتهای تعلق دارد که قدرت در جامعه جهانی اینگونه توزیع نشده بود.